به گزارش فدانیک، اصغر باقرزاده با اشاره به برنامهریزیهای انجام شده به منظور اجرای برنامههای فرهنگی و پرورشی سال آینده با توجه به بودجه مصوب این معاونت برای سال ۱۴۰۲، اظهار کرد: معاونت پرورشی باید به سمت تدوین سیاست، نظارت و سپس ارزیابی اثربخشی پیش رود.
وی با بیان اینکه در حوزه پرورشی نباید آئیننامه، ابلاغیه و دستورالعمل اجرایی زیادی صادر شود، افزود: باید سرخطها مشخص و اعلام شوند. سرخط فعالیتهای فرهنگی و پرورشی، مشارکت و فعالیت دانشآموزان، مشارکت اولیای دانشآموزان و مشارکت معلمان در امور تربیتی است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: استفاده از متون درسی در برنامههای درسی باید در اولویت قرار بگیرد؛ با اعلام موارد ذکر شده، معاونان پرورشی و مربیان تربیتی ما در مدارس میتوانند با خلاقیتی که دارند برنامههای پرورشی و فرهنگی را خود برای مدرسه طراحی کنند و در این صورت دیگر لازم نیست ما بخشنامهای صادر کنیم. مدارس باید سیاستهای وضع شده را بر اساس مقتضیات خود دنبال کنند.
وی با اشاره به اینکه بودجه معاونت پرورشی نیز با وجود اینکه اندک است، عملکردی هزینه خواهد شد، خاطرنشان کرد: در واقع اگر برنامهای خلاق در حال اجرا است و تأثیر تربیتی بیشتری دارد، بودجه بیشتری به آن تعلق میگیرد؛ به عنوان مثال طرح «تئاتر درسی» از میناب استان هرمزگان آغاز و حمایت شد و به سطح استانی و کشوری رسید.
منبع: ایسنا