به گزارش فدانیک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، احمد وحیدی امروز _چهارشنبه نوزدهم بهمن ماه_ در نشستی با موضوع گردشگری که با حضور عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد، این مطلب را مطرح و با گرامیداشت ایام دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند انقلاب اسلامی، اظهار کرد: در انقلابی که رسالت خود را جهانی میداند، موضوع گردشگری صرفاً یک مساله اقتصادی نیست بلکه بزرگترین رسانهای است که میتوان از آن استفاده کرد.
وی ادامه داد: رسانههای دنیا تحت تسلط امپراطوری دروغ، ریا و فریب قرار دارند و باید راههای مقابله با آن و همچنین مسیر حرکت خودمان را بیابیم. گردشگری در راستای دیپلماسی عمومی و تحقق دیپلماسی انقلابیِ انقلاب بزرگ ما یکی از بزرگترین کارهایی است که باید در دستور داشته باشیم.
وزیر کشور با بیان اینکه دشمن خواستار انزوای ایران و قلب واقعیتها و حقایق ناب کشور ما است، تصریح کرد: گردشگری یک راه برای مقابله با آن است. در این ایام که انواع تبلیغات مسموم و دروغین علیه ایران جریان دارد و دشمنان سعی دارند مسائل ولو اندک را در تبلیغات خود بزرگ نمایی کنند تا دیگران نسبت به انقلاب بدبین شوند، این گردشگری است که میتواند تصویر درستی از ایران به نمایش درآورد.
وحیدی با بیان اینکه هدف گذاری برای جذب گردشگر باید به حدود ۲۰ میلیون نفر برسد، خاطرنشان کرد: باید یک کار جهشی انجام داد چرا که رسیدن به ۲۰ میلیون گردشگر دور از دسترس نیست.
وی با بیان اینکه طبق آمارهای منتشر شده، ایران به لحاظ تاریخی، دهمین کشور و به لحاظ جذابیتهای طبیعی در رتبه پنجم جهان قرار دارد، به انواع گردشگری اشاره کرد و یادآور شد: ظرفیتهای لازم در این زمینه وجود دارد و سرمایه گذاران داخلی و خارجی هم اعلام آمادگی کردهاند.
وزیر کشور تاکید کرد: لازم است یک نظام یکپارچه گردشگری شکل گیرد و استانها هم برای خود هدف گذاری عملیاتی در جذب گردشگر داشته باشند.
وحیدی با اعلام آمادگی وزارت کشور و استانداریها برای حمایت از گردشگری و ارتقای ظرفیتهای این حوزه، بر لزوم تقویت گردشگری داخلی هم تاکید کرد و گفت: اقوام و طایف در ایران مزیت بزرگی محسوب میشوند. شناخت این اقوام و طوایف از یکدیگر منجر به وفاق و انسجام اجتماعی خواهد شد.
وی، گردشگری داخلی را در این زمینه مهم برشمرد و افزود: گردشگری یک مساله چند بعدی اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، علمی و حتی سیاسی است که کاملاً میتواند سیاستهای بین الملل را تحت تأثیر قرار دهد.